VI Gala 'Showcooking' Mellor Cociñeiro de Tapas por Galicia 2022

Foto familia dos cociñeiros e das autoridades ao termo da gala
'Cheesecake Actualizada', tapa gañadora do certame
O petisco 'Mare Nostrum' elixido como mellor tapa polo público
'Porro asado, requeixo, mel e améndoas tostadas' de Álvaro Victoriano do Intenso Cocina Peculiar de A Coruña
'Ostras! A Vieira', tapa de Pablo Fuentes de La Bodega de Estrella en Ferrol
'O segredo de Maruxaina' do cociñeiro José Luis Pardo do lucense El Boni
'Magosto' de Dani Conde Corbal do Portovello de Ourense
O petisco de Daniel Bastos, 'Maremoto', do restaurante O Italiano Feo de Vigo
María Solar foi a encargada de presentar a gala
Os cociñeiros agardando as decisións do publico e do xurado
Un dos cociñeiros durante a súa elaboración en directo
O público na gala no Hotel Monumento San Francisco
A entrada ao Hotel Monumento San Francisco que acolleu a gala
O compostelán Hotel Monumento San Francisco recuperou a celebración da Gala Showcooking Mellor Cociñeiro de Tapas por Galicia na súa sexta edición, organizada por Turismo de Galicia e que reuniu aos sete cociñeiros das sete grandes cidades gañadores dos seus respectivos concursos de petiscos, e que onte en Santiago competiron por acadar o título de Mellor Cociñeiro de Tapas por Galicia 2022.